Újabb infók



Szóval a szórólap hátulján van egy leírás,kicsiny angoltudásom szerint megpróbálkoztam lefordítani.De nem biztos,hogy pontos:
(megjegyzés:az anyag pdf formátumban van tehát,sem képeket nem lehet róla másolni ,sem lefordítani)

Tehát, van egy úgy nevezett Zootopia ,ami valószínűleg egy vidámpark.Vezetője Rixel a gonosz FÉRFI(igen ezt én is most vettem észre,a szórólapon he's van,úgyhogy az)!Ja és ez az egész egy úszó sziget,amit szárnyas(?) delfinek(??) vesznek körül(???)!Rixel az unikornisokra vadászik,hogy elvigye őket a világába.

Na.térjünk rá Miára:
Mia a nagyapja farmján Renzoban nyaral,de a farmnak sajnos  anyagi problémái vannak.Violetta anyja (igen őt is láthatjuk a sorozatban,hurrá) kiszemelte magának a farmot,mellesleg itt tartják bérbe Violetta lovát (ő persze benne lesz Paula meg Vincent bezzeg nem).Rocco (óóóó,új fiú ebben az amúgy is zavaros szerelmi képben) segít Miának.

Centopiában Onchao szeretne mindent megtudni az apjáról Ono-ról,aki az unikornisok királya (hoppá!).Érzi meg kell tudnia az igazságot....
Mia a barátai segítségével találkozik a druidával:Tessandrával aki elmondja hogyan találhatják meg Onot...........................................................(végtelenig).


Nagyjából ennyi!Ti is nézzétek meg: http://hahnfilm.com/wp-content/uploads/2013/08/mia_and_me_2.pdf

A második lap tetején ott van Mia és Yuko báli öltözetben:Mia szerintem nagyon jól sikerült,Yuko elég furcsán néz ki abban a ferde ruhában+legyező a fején(??????????????????????????????)!?

                                                                            
Hát ez annyira jó !Egy kenguruúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!

2.évad

Fontosnak tartottam,hogy bejelentsem!

ÚJABB INFÓK A 2.ÉVADRÓL!:

A második évadban egy Rixel nevű nő lesz az ellenség, aki átveri egész Centopia-t, és azt hazudja, hogy megmutatkozhatnak mások előtt cirkuszi előadásokon. Ám az ellenség másik főcélja, hogy elrabolja Onchao-t Dystopia számára.

Ezentúl még egy mozifilmet is terveznek!

Ide érdemes benézni!

Itt pedig képeket találtok:http://hahnfilm.com/?p=4007

Hamarosan jön 21/2 rész!Már elkezdtük írni!
 
Mia és én 3.évad Blog Design by Ipietoon