3.évad és a film

Mivel a chat-en lefolyt egy beszélgetés a témáról, úgy gondoltam utána nézek én is és megosztom veletek.


A Film


A film várhatóan 2017-re érkezik. Még nincs címe, csupán "feature", azaz megjelenő filmnek hívják. Az oldalon van egy szöveg, amit lefordítottam nektek.

Az eredeti:
With a magical stone left to her by her parent’s, Mia has the chance to once more travel to Centopia, the wondrous land of elves and unicorns. On her arrival she discovers that the Dark Elf, Drakon, has stolen the golden-horned baby unicorn, Sya. Drakon takes Sya back to Dystopia with the intention of using her magical life blood to awaken Gulim – a creature of doom that would threaten the whole of Centopia as we know it. There is only one option and it is a life threatening one – Mia must save the unicorn to save the world. But she won’t be alone as brave Prince Mo, plucky Yuko and Sya’s brother Onchao join her on her heroic quest.

És a nem túl professzionális fordításom:

A varázslatos kővel, amit a szülei hagytak rá, Miának még egy esélye van, hogy elutazzon Centopiába, a tündérek és unikornisok csodálatos világába. Érkezésekor rádöbben, hogy a Sötét Tündér, Drakon, elrabolta az aranyszarvú újszülöttet, Sya-t. Drakon magával visz Sya-t Dystopiába, azzal a szándékkal, hogy felhasználja a mágikus élet-vérét (inkább élet erejét, ami a vérében folyik), hogy felébressze Gulimot-a végzet szörnytegét, ami egész Centopiára hatalmas veszélyt jelen (szabad fordítás). Csak egy választás van, de ez életveszélyes-Miának meg kell mentenie az unikornist, hogy megmentse a világot. De nem lesz egyedül, mert hősies küldetésén mellé áll a bátor herceg, Mo, a merész Yuko és Sya bátyja, Onchao.

Link:http://hahnfilm.com/mia-and-me-feature-film/



A 3.évad



3. Évad LESZ és 2017 elején érkezik a képernyőkre. :-)

Link:http://hahnfilm.com/mia-and-me-2-5/

Az én 3.évadom is érkezni fog, de nem 2017-re, hanem lehetőleg hamarabb. Az, hogy mi lesz a fő mozgató szála, már a fináléban megláthatjátok. Ami úgy nagyjából 60% kész.


Liza

0 megjegyzés:

 
Mia és én 3.évad Blog Design by Ipietoon