Mia és a bogárember, avagy a legújabb hírek a 3.Évadról!

Ciao!

Jó híreket hoztam! Azon kívül, hogy rávettem magam a rész megírására, ráakadtam újabb érdekes dolgokra, azon a csodálatos helyen, amelyet internetnek hívnak.

Kezdjük ott, hogy új leírás kaptunk a legújabb évadról a hivatalos oldalon!

Az eredeti szöveg:
All of Centopia are buzzing with excitement: Onchao the winged unicorn now has a little sister! Cute Kyara,  but she is not only a handful,  she is also the ideal target for Gargona and her new allies, the mean insect men from the cursed land of Dystopia. Mia and her friends Yuko and Mo have more than enough to do protecting the unicorns from the bad guys, using lots of charm, wits and their best flying skills.

Fordítva(szabadon, mint a madár):
Egész Centopia izgatottan nyüzsög. Onchaonak, a szárnyas unikornisnak, kistestvére lett! Az édes kis Kyara, azonban nem csak szeleburdi, hanem megfelelő célpont Gargonának, és az új társainak, a fukar bogárembereknek, akik az elátkozott Dystopia földjéről érkeztek. Mia és a barátai, Yuko és Mo, feladata, hogy megvédje az unikornisokat a rosszfiúktól, rengeteg bájjal, ésszel és a legjobb repülő képességükkel.

Az érkezési időről nem kapunk semmi újat, ugyanúgy 2017 elejére ígérik, mint eddig.

Akkor most elemezzünk képeket!

Ő itt Kyara és a boldog bátyja, Onchao. Még a szárnyuk is ugyanolyan! Az új jövevény egész édes, bár azzal a konttyal úgy néz ki, mint aki az ókori Rómából érkezett volna. :/

De nem csak Onchao kap testvért maga mellé! Nagyon úgy látszik, hogy Yuko sem marad egyedül! Ő is kap egy lánytesót, akit Kuki-nak kereszteltek. Csodálatos névválasztás. Kíváncsi vagyok mit kezdenek vele a magyar szinkronizálók. XD Mindegy. Ez már a jövő zenéje. Mindenesetre ő a fura, piros hajú a háttérben.

És most térjünk rá a harmadik dologra.
Storytime! Azaz storyboard. Vagyis egyfajta vázlat a készülő részhez!

Nézzünk át pár képet!

Szóval itt a gonoszok gonoszkodnak. Gargona és az új hapsija, egy bogárember valamin tanakodnak.

Mia, megérkezése után, összefut Kukival (amúgy most ülök a képernyő előtt és szó szerint röhögök), aki nem tűnik túl kedvesnek...

És ahogy, szálldogálnak, szálldogálnak, egyszercsak meghallják Yuko kiáltásait. Ami így hangzik: Tesó! Mia! Itt vagyunk!

Egy testvéri ölelés....plusz Mo bandzsít, lol...:D

Ennyi lenne mára! Az oldalon még találtok egy halom képet. Esetleg megpróbáhatjátok megfejteni miről szól az epizód!

Liza





0 megjegyzés:

 
Mia és én 3.évad Blog Design by Ipietoon